tirsdag 9. mars 2010

6mnd-kontroll

Igår var vi på 6mnd-kontroll på helsestasjonen. Vanligvis bruker vi og kose oss lenge i pysjen om morgenen, spise frokost i 9-tida og så bruke god til til stell før neste hvil står for tur. Men igår ble tullemor nesten litt sjokkert over morens effektivitet. Da var det rett på kjøkkenet og få i oss grøten/frokosten før halv åtte, tørking av støv på mor og barn, og av gårde kåre til Helsestasjonen. Gikk veldig greit! Ho fikk sine to stikk, et i hvert lår, gråt litt og klaga litt etterpå, og så var det hele over. Etterpå var vi inne hos legen til sjekk. Alt fint der også! Etterpå dro vi hjem og sutret oss gjennom dagen. Ikke noe moro å ligge alene på gulvet eller sitte i stolen mens modern gjorde noen plikter. Det beste var å sitte på fanget eller hofta HELE dagen. Jaja, det er lov det, når man har et hull i hvert lår. ;0)

Nå har roen senket seg i stua! Huset er ryddet for kvelden, velurdressen er på, stearinlysene tent, nytrukket vår-te i koppen og nyeste utgave av Kamille Mor&Barn ligger klart på bordet. (Det er sånn ca det skulle kommet et koselig og stemningsfullt bilde, men kameraet er helt dødt og ligger til lading)

Imorgen er avslapping på formiddagen, eller kanskje en tur ned på VIP-dagen på Kapphal (De første kundene skulle få med seg goodiebags, så kanskje jeg skulle stille opp kl.10?! Vi ser an natten, tror jeg...)

6mnd-mål:
Vekt: 7690 - Lengde: 68cm

Ønsker dere her en herrrrrlig uke, folkens!

Ingen kommentarer: