tirsdag 2. mars 2010

6mnd og egen sparegris!

For dere som venter på bilder fra hytteturen i vinterferien, må jeg dessverre meddele at dere må vente til påska. Dagen vi skulle reise var det meldt ekstremvær, så da tok vi ikke sjangsen på bli stående timesvis i kø med Sarah Olivie i bilen. Derfor kom heller mamsen og papsen hit til oss. Vi hadde noen utrolig koselig dager sammen, med god mat, god stemning og nydelig vær etterhvert! Så nå krysser vi det vi har for at været er betydelig bedre i påska, slik at vi kommer oss av gårde da.

Igår var Sarah Olivie 6mnd og satt stødig selv på gulvet for første gang! Det var stort!!!! Halvtårsdagen feiret vi med grøt til frokost. Tihi... Da var det fest! Hittil har ho kun fått grøt på kvelden, men igår slo vi til! Det var poppis!

I uka som gikk var vi en tur i byen, og da gikk vi forbi den søteste sparegrisen på Nille. Den måtte jo bare Sarah Olivie ha, og det var mormor helt enig i. Derfor reiv mormor i de 30 kronene, og Sarah Olivie fikk sin første sparegris.
Så nå sparer ho til sin første million! ;0)

2 kommentarer:

cecci85 sa...

Lykke til med millionen Sarah Olivie, godt med goe mål!!!
:)

Desiree Haaland sa...

En krone her og en krone der.
Du kan jo gjøre som ei venninne av meg, hun satte datterens sparebøsse på et veldig sentralt sted når hun hadde folk, og så hang det en lapp på den hvor det stod " Føl deg fri til å hive på noen mynter til ...( navnet til barnet) "