tirsdag 26. januar 2010

Babysang og nattesøvn

Idag har jeg og Sarah Olivie vært på vår første Babysang-time i byens Frelsesarmè. Kjempekoselig stund med mange andre søte, små gull og deres mamma`r. Sarah Olivie skjønte ikke helt vitsen, men satser på at det bedrer seg etterhvert når mamma lærer seg sangene ordentlig, og kan være mere "med". Ho elsker å bli sunget for her hjemme, og storkoser seg når vi sitter ved siden av ho på lekematta med gitaren. Da har vi hennes fulle oppmerksomhet LEEENGE.

Siden babysangen begynte kl.10:30, som er hennes sovetid, tok jeg og min beste venninne våre søte små med på en tur. Litt friskt for mødrene å gå en times tur i -9 grader, men gullene lå godt nedpakka i sine poser, omslynga med tepper og trekk. Møttes kl.09:00, så det ble en frisk og god start på dagen!

Neste torsdag begynner vi på babysvømming! Har vært litt for og imot det for vår del, pga luftveissykdommer og div, men de sier jo at risikoen er helseskader og ulykker er større på vei ut og opp av bassenget (glatte gulv), og på kjøreturen til og fra hallen. ;0) Og det er jo selvfølgelig en investering å la ungene bli glad og trygge i vannet. Så det blir veldig gøy og se hvordan Sarah Olivie tar det.

Ellers begynner nattesøvnen å komme tilbake nå. Den har vært fraværende eller ganske så oppstykka en god stund nå, men nå har lillemor flytta inn på eget rom, og det kan se ut til at det var en del av løsningen. Ho elsker sin grøt på kvelden, og sover lengre og lengre økter. Målet var kun smaksprøver fram til 6mnd, men ho elsker alt som kan puttes i munnen. Derfor får ho en god porsjon grøt hver kveld. Da er det julaften og bursdag på en gang, og mammahjertet smelter like mye hver kveld. Pussig hvor tussete en blir av småting når en er mamma... Selv om mammalivet kan være ganske så slitsomt iblant, er det jo bare HELT fantastisk!!!

Ha en velsignet uke!

4 kommentarer:

Desiree Haaland sa...

Bare vær tussete du. Det har du all rett til. Mamma tilværelsen er strålende når man har så vakre barn...=)
Jeg gikk aldri på babysvømming med Bethina, fant ikke noe tilbud, for enten så var hun for liten eller så hadde de alt startet.Men de gangene vi har vært i svømmehall så har hun storkost seg... Så det blir nok stas...

Villblomsten sa...

Der sa du det :-)
Slitsomt og helt fantastisk :-)

Villblomsten sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Barneboden sa...

Hei :-)

Ta gjerne en titt i nettbutikken min for barn :

www.barneboden.no

Ha en fin dag :-)