søndag 7. februar 2010

En herrrlig uke!

Denne uka har vi virkelig kost oss! På onsdag kom Sarah Olivies bestefar på besøk fra Skien. Mormor er på sin årlige tur, så bruker vi å "passe" papsen. Utrolig koselig å ha han her. Det skjer så mye nytt hele veien i livet nå, så da kjenner en ekstra godt på savnet etter sine nærmeste. Heldigvis har vi svigers i nærheten, men det gjør ikke savnet etter sine egne noe mindre. Så vi nøyt hvert minutt vi hadde sammen. Sarah Olivie har vært litt skeptisk til andre enn oss, men bestefar ble godtatt fra første stund. Det var så skjønt å se. På fredag tok ho til og med tak med begge armene rundt halsen hans, og gav han en gooood kos. Det har ho aldri gjort med andre enn mamsen og papsen sin. Det var et stort øyeblikk! Og bestefar var ikke rent lite kry, han heller! ;0)

På torsdag var på Babysvømming for første gang, og bestefar fikk være med. Sarah Olivie storkoste seg i vannet. Lykken var total da ho fikk flyte på ryggen med hodet på skulderen min og sutte på begge storetærne samtidig. ;0) Ho elsket vannet fra første stund! Så nå går vi og gleder oss masse til torsdag igjen!

På fredag fikk jeg endelig waal art`en som jeg hadde bestilt, i hus. Har lenge hatt lyst til å gjøre noe med gangen vår, og nå er den blitt litt koseligere enn den var. Skal få tatt noen bilder og legge ut i neste innlegg. Ble ganske så fornøyd! ;0)

Nå er det kvelden her i huset. Sarah Olivie har fått sin andre tår for natten, og sover forhåpentlig vis fram til midnatt nå.

Imorgen er det fullt program med bl.a. møte i interiørkomitèen til det nye Evangeliehuset, så da er det vel bare å komme seg i seng. Må prøve å snike inn en kiropraktortime også imorgen, siden jeg klarte å pådra meg en skikkelig kink i nakken igår morres. Litt upraktisk når morgendagen er spekket med program, og vogn, bilsete og barn skal ut og inn av bilen x antall ganger. MEN: Alt går, unntatt nyfødte barn, har jeg lært. Så vi trekker pusten og tar fart inn i morgendagen. ;0)

Ha en flott uke!
Og ikke glem morsdagen på søndag!

1 kommentar:

Villblomsten sa...

Hei :-)

Det er lett å hekle spiral-sjal :-)

Du hekler luftmasker så langt de vil ha sjalet - så hekler du tre staver i hver luftmaske - så tilslutt 2 staver i hver stav :-)
og vips - ferdig :-)

Ha en fin dag :-)